Pure Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

DAB, FM of internet radio

DAB, FM of internet radio

Naar de radio luisteren is een geweldige manier om te ontsnappen aan het leven van alledag. Met zo veel verschillende soorten radio’s, kunt u iets vinden dat past bij elke stemming of smaak! Audiogigant verkoopt tafelmodellen met DAB, FM en internet radio mogelijkheden voor diegenen die meer controle willen over hun muziekkeuze – niet alleen wat er wordt afgespeeld, maar ook wanneer het begint met afspelen.

De moderne tafelradio kan veel meer dan de klassieke FM-transistorradio’s die je je waarschijnlijk herinnert van je ouders of grootouders. Digitale radio (DAB+, zoals het officieel heet), internet en Bluetooth bieden veel nieuwe mogelijkheden, maar die gaan misschien binnenkort verdwijnen- dus vergeet niet om van deze functies te profiteren nu je ze nog hebt.

Je kunt draadloos muziek afspelen met je smartphone via de bluetooth functie van deze tafelradio. Het is ook slim omdat je geen extra apparaat hoeft te kopen, alleen voor geluid.

FM radio

FM-radio is een hoofdbestanddeel in de auto. Het is waar je grote zenders zoals ABC kunt vinden, maar ook kleintjes die komen en gaan met reclame over hen heen! De meeste auto’s hebben tegenwoordig nog steeds een FM-radio, ook al denken veel mensen dat ze ouderwets zijn of gewoon niet meer nodig zijn omdat DAB+ internetstreamingdiensten toegankelijker zijn dan ooit tevoren.

DAB+ radio

Dab – Digital Audio Broadcasting is een revolutionaire nieuwe manier om radio te ervaren. U kunt luisteren naar alle belangrijke stations en speciale programma’s, zoals nieuws bijvoorbeeld! Met DAB+ hoeft u niet meer te zoeken naar verschillende frequenties omdat het een kristalheldere ontvangst biedt op elk moment van de dag of nacht; zelfs als u met deze technologie naar het buitenland reist.

De RADIO2 is een compacte en stijlvolle DAB/FM radio met een witte afwerking. De RADIAO3 heeft een extra solide geluidskwaliteit, geïntegreerde luidsprekers en Bluetooth streaming mogelijkheden zodat u overal in uw huis of kantoor kunt luisteren.

Internetradio

Elk type muziekliefhebber vindt zijn gading op het internet. Of je nu van Oostenrijkse kerstliedjes, Oekraïense folk punk of Koreaanse dance pop houdt, er is geen genre dat buiten beschouwing is gelaten! Hier zijn 20.000 radiostations van over de hele wereld die wachten op mensen zoals wij die elke dag 24/7 geweldige programma’s willen ontvangen.

Wil je het volgende nummer beluisteren voordat het wordt uitgebracht? Met deze radio zijn al je favoriete artiesten slechts een druk op de knop verwijderd. Of het nu op Spotify is of offline met DAB/FM kanalen – geen nummer zal ontsnappen.

Internetradio heeft veel voordelen, maar als je het wilt gebruiken, is een Wi-Fi-netwerk (of Ethernet-kabel) nodig voor de beste resultaten. Je hebt ook tijd en geduld nodig bij het instellen van je computer om deze dienst te laten werken; ook wel bekend als “geduld van eeuwen” Met DAB+ of FM is er echter geen gedoe nodig omdat deze uitzendingen gebruik maken van digitale signalen in plaats van analoge, waardoor ze toegankelijker zijn voor de meeste radio’s in huis, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kunnen vinden van zenders, tenzij ze gelokaliseerd zijn in slechts één stad.

Met de DAB Adapter3 van Argon kunt u genieten van echt stereogeluid met uw thuissysteem zonder dat er draden zijn aangesloten. Dit kleine zwarte doosje is een betaalbare oplossing voor wie een radio heeft die het gewoon niet meer doet en op zoek is naar iets compacters – of als al het andere faalt….een geweldige aanvulling op elke installatie.

Bezoek de winkel van Audiogigant voor de perfecte radio.

https://audiogigant.nl/geluid/dab-fm-internet-radio/