Pure Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Efficiëntie op de werkvloer verhogen?

Worden bij jouw bedrijf de uren nog handmatig ingevoerd? Dan is het tijd voor verandering. Bij handmatige invoering kan er door menselijke fouten veel misgaan doordat er ergens een cijfertje verkeerd wordt doorgegeven. Om dit te voorkomen is het handig om te beginnen met tijdsregistratie. Door middel van een terminal kunnen werknemers hun uren doorgeven en wordt alles direct opgeslagen in het systeem. Dit maakt het verwerken van uren een stuk gemakkelijker.

De werking van de tijdregistratieterminal

Werken met profesioneel tijdsregistratie is erg simpel: het enige wat je nodig hebt is een terminal waar de werknemers hun werktijden in door kunnen geven. Je hangt het apparaat bij de ingang zodat iedereen er langs loopt bij binnenkomst. Het aanmelden moet een gewoonte worden voor alle werknemers, dus zorg dat het apparaat direct opvalt en niet over het hoofd kan worden gezien. Benieuwd hoe het apparaat eruit ziet? Via deze website lees je meer over de specificaties over tijdsregistraties

Bij binnenkomst zal iedere werknemer de terminal moeten benaderen met hun pasje of druppel. Ze melden zich aan en het apparaat begint met het tellen van de gemaakt uren. Zodra de werknemers pauze gaat houden dienen ze dit ook weer aan te geven in de tijdsregistratie. Als de werkdag erop zit dienen alle werknemers zich weer af te melden. Het enige wat je hoeft te doen is op het juiste knopje te drukken, het apparaat houdt zelf de verstreken tijd in de gaten. Het kost maar een paar seconden om je af- en aan te melden wat erg veel tijd bespaart. 

Maak het bedrijfsterrein veilig voor iedereen

Wist je dat veiligheid een belangrijke factor is in het opbouwen van vertrouwen tussen werknemer en werkgever? Als werknemers zich veilig voelen zijn ze meer op hun gemak en gaan ze met meer plezier naar hun werk. Zorg dus dat de veiligheid van je organisatie hoog ligt. Dit kun je bereiken met toegangscontrole. Met dit systeem zorg je dat enkel je werknemers het bedrijf kunnen betreden en dat onbevoegden buiten het terrein worden gehouden. De aanwezigheid van toegangscontrole verhoogt het gevoel van veiligheid onder je werknemers.