Pure Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Op zakenreis, 3 essentiële dingen die je niet mag vergeten

Op zakenreis, 3 essentiële dingen die je niet mag vergeten

 

Als je op zakenreis gaat is het belangrijk dat je bepaalde dingen niet vergeet mee te nemen. Soms is het niet eenvoudig om te weten welke dingen je eigenlijk moet meenemen. Je hebt voor je zakenreis een aantal dingen hard nodig maar je wilt ook zo min mogelijk spullen meenemen. Welke essentieel zijn, leggen wij je uit.

Je vliegticket of treinticket niet vergeten

Als je op zakenreis gaat en je gaat niet met de auto is het belangrijk dat je jouw vliegticket of treinkaart niet vergeet. Het is mogelijk om deze op je telefoon op te slaan maar het is handig wanneer je deze ook uitprint op papier. Je weet namelijk nooit of er iets gebeurd met je smartphone onderweg. De batterij kan opraken of er gebeurt wat anders. Je weet op deze manier dat je altijd het vliegticket of de treinkaart bij de hand hebt.

Je gaat op zakenreis en dan heb je een aantal spullen nodig. Het zou gemakkelijk zijn om een tas te hebben waar je al jouw spullen in kwijt kan. Je kunt dan kiezen voor de reistassen. Deze heb je in verschillende formaten en designs. Er is altijd een reistas die bij je past omdat er keuze genoeg is. Een reistas kan functioneel zijn en ook praktisch.

Je bankkaart of contant geld voor onderweg

Wanneer je op zakenreis moet gaan heb je geld nodig. Het is belangrijk om dan niet je bankkaart te vergeten maar ook niet contant geld voor onderweg. Je weet nooit wat er onderweg gebeurt. Zonder geld kun je niets onderweg. 

Voor je spullen heb je een goede tas nodig waar alles in kan. Je hebt een tas nodig die ook praktisch is en functioneel. Voor mannen is een weekendtas ideaal en vrouwen zouden kunnen kiezen voor een zebra tas. Een tas met bijvoorbeeld zijvakken kan in dit geval handig zijn. Je kunt kleding in het middenvak plaatsen en je vliegticket, treinticket en portemonnee in een van de zijvakken.

Je reisverzekeringspapieren en reserveringsbevestigingen 

Het beste kun je ook niet de reisverzekeringspapieren en reserveringsbevestigingen vergeten. De reserveringsbevestiging heb je nodig voor het hotel waar je geboekt hebt. Deze papieren kunnen gemakkelijk mee in een crossbody tas dames voor als je vrouw bent, en als man is het ook mogelijk om een crossbody tas te dragen. Het is een comfortabele tas om te dragen.