Pure Zaken
Image default
Bouw en onderhoud

Je vloer laten coaten: de voordelen

Het coaten van de vloer in je bedrijfspand brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Of je nu een coating wilt aanbrengen in een winkel of een garage waar dagelijks vervoersmiddelen op rondrijden: Het Zuiden Coatings uit Dongen regelt het voor je. Een vloercoating is sterk, duurzaam, naadloos en de vloer is weer snel belastbaar. Dat maakt het ideaal voor bedrijven die geen kostbare tijd kunnen verliezen. Na het aanbrengen van de coating is de vloer bovendien uitstekend te onderhouden. Vocht en verontreiniging kunnen niet meer doordringen tot de ondervloer, waardoor de vloer snel en effectief schoon te maken is.

Een hogere esthetische waarde

Naast alle bovengenoemde voordelen stijgt de esthetische waarde van je bedrijfspand. De ruimte voelt groter aan wanneer je kiest voor het coaten van je vloer. Het egale geheel brengt rust in de ruimte. Wil je ook je plafonds en wanden laten doen? Dit neemt Het Zuiden Coatings meteen op zich. Er wordt dan latex op de oppervlakken gespoten, wat een algeheel strak en egaal aanzicht oplevert. Dit wordt allemaal gedaan met professionele apparatuur. Je ziet geen gerolde banen, je behoudt de structuur van de ondergrond en bovendien zijn alle RAL-kleuren mogelijk! Dit kan dus overeen komen met de vloer, maar je kan ook voor een kleur kiezen die afsteekt van de rest. De professionals van Het Zuiden Coatings adviseren je hier natuurlijk graag over.

Kies voor de hoogste kwaliteit

Je vloer laten coaten doe je het best door professionals die al jarenlang kennis van het vak hebben. Zo weet je zeker dat alles tot in de perfectie wordt gerealiseerd. Bovendien krijg je altijd garantie. De duur hiervan is afhankelijk van het type coating. De technisch specialist voert een inspectie uit op locatie en baseert zijn advies daarop. Dit wordt allemaal openlijk met je besproken. Heb je nog vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Bezoek de website en raadpleeg een van de contactgegevens!