Pure Zaken
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Tips voor het kopen van een gepaste barkoeling

Er zijn veel verschillende soorten barkoelingen op de markt verkrijgbaar. Je moet deze verschillende soorten kennen, zodat je kunt bepalen welke goed is voor jouw behoeften. Wijn en bier moeten bij een bepaalde temperatuur worden bewaard om hun specifieke texturen en smaken te behouden. Daarnaast zijn er verschillende andere factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een barkoeling aanschaft voor in de horeca. Daarnaast zou je ook nog moeten denken aan de benodigde ruimte die je nodig hebt en het type deur, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Hier lees je waar je op moet letten bij het kopen van een barkoeling.

Benodigde ruimte

Het belangrijkste waar je op moet letten is de benodigde ruimte die je nodig hebt in de koeling. De grootte van het apparaat moet worden gekozen op basis van de beschikbare ruimte. Als je behoefte hebt aan grote opbergruimte, maar niet genoeg ruimte hebt om een ​​grote barkoeling te kopen, dan kan dit probleem worden opgelost door twee of meerdere koelingen aan te schaffen. Ben je van plan om, naast bier, ook wijn in de koelingen te bewaren, dan zijn er modellen die geschikt zijn voor het bewaren van zowel wijn en bier. Het is goed om daar van tevoren al rekening mee te houden. Op horecacentrumbrabant.nl zijn er verschillende formaten beschikbaar, met elk hun specifieke eigenschappen voor verschillende dranksoorten.

De deur

Bij het kopen van een barkoeling is het altijd een goed idee om te kiezen voor koelers met glazen schuifdeuren. Met een glazen deur kan je de beschikbare voorraad in de gaten houden. De schuifdeuren zijn tevens ruimtebesparend. Daarnaast zijn schuifdeuren ook gemakkelijker in gebruik. Ga je liever voor gemak? Er zijn verschillende modellen met zelfsluitende deuren. Deze functie is ook heel handig, mocht je soms vergeten om de deur te sluiten na gebruik. Omdat deze deur automatisch sluit, hoef je je geen zorgen te maken dat de deur onnodig open staat en dus meer energie zal verbruiken.

Geef de voorkeur aan roestvrijstalen barkoeling

Er zijn modellen van drankkoelers met kunststof interieurs. Deze zijn wat goedkoper, maar zijn niet de beste keuze voor gebruik in de horeca. Kies liever voor de roestvrijstalen modellen. Deze gaan langer mee en staan erom bekend dat ze efficiënt koelen. Daarom zijn ze ook energiezuinig. Ze hebben aanvankelijk misschien hogere kosten, maar hun voordelen wegen uiteindelijk zwaarder dan de kosten.

https://www.horecacentrumbrabant.nl