Pure Zaken
Image default
Detailhandel

Hoe kun je je tuin inrichten met kerstverlichting?

Kerstmis draait helemaal om de magie van het seizoen. Je kan je huis versieren met glinsterende lichten, maar heb je er al eens over nagedacht om je tuin te versieren? Waarom zou je je tuin niet één van de meest magische plekken op aarde maken? Dit kun je eenvoudig doen met kerstverlichting zoals die van KerstverlichtingBuiten.com.

Versier je gazon

Er zijn verschillende manieren om je tuin te versieren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende lampen in je gras steken. Dit is een geweldig idee omdat het zorgt een magische sfeer als het buiten donker is. Gebruik een hamer en sla de palen in de grond totdat ze stevig genoeg zijn om winderige weersomstandigheden te weerstaan. Wil je veel lampen installeren? Dan kan het gebruik van een elektrische boor ideaal zijn. Deze apparatuur maakt je werkzaamheden gemakkelijker en sneller.

Versier je deur

Je kunt op verschillende manieren kerstverlichting gebruiken. Als je een voordeur hebt, hang deze verlichting er dan boven of tegenaan. Hetzelfde geld voor je achterdeur of zijdeur. Op deze manier zullen mensen meteen begroet worden met een gezellige kerstsfeer.  Daarnaast kun je ook lampen gebruiken op een terras of veranda buiten je huis. Heb je een terras met omheining? Perfect! Dan kun je daar prachtige kerstverlichting ophangen. Zorg ervoor dat je de verlichting niet op een hoopje plaatst. Dit kan namelijk problemen opleveren met de brandveiligheidsvoorschriften. Dit bestaat alleen om veiligheidsredenen, maar laat dat je er niet van weerhouden om je tuin naar eigen wens in te richten met kerstverlichting!

Versier je balkonreling

Heb je een balkon, veranda of terras met reling? Ideaal! Je kunt deze balustrade versieren met kerstverlichting. Op deze manier heb je ook buiten een heerlijke kerstsfeer. Je kan haken, spijkers en nietjes gebruiken om ze aan de reling op te hangen. Je kunt ze ook vastzetten met touw. De keuze is aan jou. Zorg ervoor dat de lampen niet te zwaar zijn voor de balustrade van je balkon. Op deze manier voorkom je dat ze beschadigd raken door hun gewicht. 

Versier je brievenbus

Een van de beste manieren om je tuin te decoreren met slimme kerstverlichting is om ze rond je brievenbus te hangen. De brievenbus is vaak het eerste wat mensen zien als ze na het werk gaan of na een lange dag thuiskomen. Daarnaast ziet iedereen die je huis passeert je brievenbus. Je kunt hier dus iets speciaals mee doen! Kies voor LED verlichting met grote lampen en een brede voet. Dit zorgt ervoor dat de lamp niet valt en breekt. Je kan hier ook zware lichtgevende slingers voor gebruiken. Ze blijven op die manier stevig vastzitten. Ze zullen er dus niet afvallen als iemand er tegenaan loopt of als er post wordt bezorgd.

Versier je bomen

Wil je je bomen versieren met kerstverlichting? Natuurlijk! Wie niet? Je kan een boom rok gebruiken om de lampen niet rechtstreeks tegen de boom aan te hangen. Zorg er ook voor dat de lampen elkaar niet raken, zodat ze geen kortsluiting veroorzaken of een ander probleem veroorzaken. Er zijn verschillende manieren waarop je een boom kunt versieren, maar de meest gangbare manier is om een lichtstrip rondom de bladeren van de boom te wikkelen. Je kunt ervoor kiezen om de verlichting in de bladeren te hangen, zoals bij een normale kerstboom, maar je kunt er ook voor kiezen om de stam in te wikkelen met lampjes. Op deze manieren creer je een soort van lichtpaal. Dit ziet er ook erg leuk uit!

Wikkel ze om je bomen

Een van de gemakkelijkste manieren om je tuin te versieren, is door lampen om de stam van een boom te wikkelen. Dit is ook een van de meest kosteneffectieve manieren! Je kunt kiezen voor lichtslingers die al opgerold zijn. Dit maakt de installatie gemakkelijk en snel. De sleutel tot succes is om ze niet te strak of te los te wikkelen. Je hebt voldoende ruimte tussen elke lamp nodig, zodat ze elkaar niet raken en breken of een elektrische schok afgeven. Gebruik een haak of spijker om je lichtsnoer aan één kant van de tak te hangen. Zorg ervoor dat deze minstens 15 cm van de grond hangt. Begin vanaf daar en werk naar beneden totdat je terug bent waar je bent begonnen. Je wilt dat alle lampjes te zien zien, maar elkaar niet overlappen. Als het er niet goed uitziet, haal dan wat lampjes uit elkaar en probeer het opnieuw. Ga zo door totdat je tevreden bent!