Pure Zaken
Image default
Groothandel

Het goedkoop herinrichten van je magazijn

Wil jij nou altijd al je magazijn herinrichten, maar wil je werkgever dit niet of kost dit te veel geld? Dan heb ik hier de oplossing voor jullie; tweedehands producten. Deze zijn een stuk goedkoper en net zo bruikbaar! Zeker een aanrader. 

 

Tweedehands producten 

Het is dus best wel goedkoop om tweedehands producten aan te schaffen. Vaak zijn deze nog van relatief goede kwaliteit en kosten ze een stuk minder geld. Als je eens gaat zoeken op bijvoorbeeld palletstelling gebruikt of tweedehands palletstelling. Dan vind je al snel een hele hoop aanbieders in dit vak. Dit zullen zowel gecertificeerde bedrijven zijn, als mensen op marktplaats. Maar het gaat erom dat de palletstelling nog in enigszins goede staat is, zodat jij je magazijn kunt gaan herinrichten. Over het algemeen worden tweedehandse spullen wel sneller aangeschaft. Maar niet alleen een palletstelling, zo kan bijvoorbeeld ook een magazijnstelling worden aangeschaft, of deze nu tweedehands zijn of niet. Je hebt een hele hoop verschillende magazijnstellingen, zo heb je namelijk palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, inrijstellingen en ga zo nog maar even door. Al deze varianten zullen ergens wel tweedehands te verkrijgen zijn. Dat is natuurlijk erg handig en dus een stuk goedkoper.

 

Producten categoriseren 

Om je magazijn opnieuw in te richten is het categoriseren van producten erg handig. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld bij elk type product een kaart kunnen hangen met welke producten daar liggen. Je zou dit gewoon kunnen uittypen op Word en dan plastificeren. Maar je zou ook per gang een bordje kunnen maken. Dit zal in de grotere magazijnen worden gedaan. Net zoals in de supermarkt met wat er per rij te vinden is. Tot slot kun je ook je producten bij elkaar leggen en dan cijferen. Het is dan alleen de vraag aan het personeel of ze per product willen en kunnen onthouden welk cijfer erbij hoort.