Pure Zaken
Image default
Horeca

Verfijnde smaakbeleving voor elk evenement

Of het nu gaat om een chique borrel, bruiloft, bedrijfsfeest, beurs, festival of jubileum, de toevoeging van luxe catering met oesters, kaviaar en champagne brengt een ongeëvenaarde elegantie naar uw tafel. Deze culinaire ervaring verwent niet alleen de smaakpapillen maar voegt ook een gevoel van verfijning en grandeur toe aan elke bijzondere gelegenheid.

Offerte aanvragen?

Onze service is flexibel, en we komen graag bij u langs. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken. Samen zullen we uw wensen, het aantal gasten, de locatie en de tijdsduur doornemen om een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte op te stellen.

champagne en oester catering

Luxe catering met oesters: een zeevruchtenbeleving van exclusieve klasse

Oesters zijn het symbool van luxe en verfijning, onmisbaar op stijlvolle evenementen. Onze luxe catering service serveert een assortiment van verse delicatesse op locatie, waaronder de exclusieve Irish Mohr, de verrassende Oesterij Special, de verfijnde Fine de Claire, of de levendige smaak van de Zeeuwse Creuse.

  • Irish Mohr: €3,60 per stuk
  • Oesterij Special: €3,20 per stuk
  • Zeeuwse Creuse (onze favoriet): €2,85 per stuk
  • Fine de Claire: €2,60 per stuk

Onze ervaren oestermannen en oestermeisjes, uitgerust met oestermes en garnituren, zullen uw gasten verwennen en de kunst van het serveren van deze zeevruchten demonstreren. Hierdoor wordt niet alleen elegantie toegevoegd, maar ook een onvergetelijke ervaring voor uw gasten gecreëerd.

Kaviaar: een delicatesse van wereldklasse

De eitjes geoogst van de steur worden beschouwd als een van de meest exclusieve delicatessen ter wereld. Als luxe cateraar presenteren wij met trots Royaal Kaviaar Platinum, waarbij we ongeveer 8 gram per persoon aanbevelen tegen een prijs van €1,50 per gram.

Champagne: bubbels van vreugde en verfijning

Niets straalt meer feestelijkheid uit dan champagne. In combinatie met luxe hapjes zoals oesters en kaviaar zorgt dit voor de perfecte combinatie en een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. Wij adviseren graag over een passende champagne bij uw feest of evenement voor de optimale smaakbeleving.

  • Champagne Lamotte Brut, vanaf 150 glazen: €1450,-
  • Champagne Moet & Chandon Brut Imperial, vanaf 150 glazen: €1450,-
  • Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen: €1650,-

Laat ons uw evenement transformeren tot een culinair hoogtepunt met onze luxe catering, waarbij we niet alleen de smaakpapillen prikkelen maar ook een gevoel van verfijning toevoegen aan elke gelegenheid.

Lees blogs: www.oesterexclusief.nl/blogs/services

https://www.oesterexclusief.nl