Pure Zaken
Image default
Industriële goederen en diensten

Kunststof spuitgieten, welk bedrijf gebruikt deze nog?

Ik was op zoek naar een bedrijf dat nog gebruikt maakte van kunststof spuitgieten om bepaalde producten te maken. Al voor een langere tijd heb ik een product op mijn bureau liggen die ik al een tijdje wil laten maken. Alleen het enige probleem hiermee was dat dit product met een kunststof spuitgiet gemaakt moest worden, en tegenwoordig zijn er nog weinig bedrijven die dit nog hebben of überhaupt doen. Maar ik wilde nog een poging doen om te kijken hoe ver ik zou komen met het vinden van een bedrijf.

Een bedrijf vinden die mij kon helpen met kunststof spuitgieten

Ik begon mijn zoektocht van een bedrijf die werkt met kunststof spuitgieten bij het kijken in mijn omgeving. Ik merkte al meteen dat dat hem totaal niet werd, dus ben ik meteen overgeschakeld naar het internet om mijn zoektocht te vervolgen. Na een tijdje zoeken via het internet had ik een paar bedrijven gevonden die nog met kunststof spuitgieten werkte en waar ik ook makkelijk contact mee kon op zoeken. Een bepaald bedrijf heeft alleen nooit op mijn verzoek gereageerd, dus dat was wel een beetje jammer. Maar een ander bedrijf, HSV-TMP, heeft wel gereageerd op mijn verzoek om daar een product te produceren.

Een goede samenwerking

Ik had snel contact met een van de medewerkers van HSV TMP en kon een afspraak bij hun maken. Daarna gingen we samen aan de slag om mijn product helemaal te realiseren tot een geheel product wat meteen op de markt kon staan. Ze waren erg vriendelijk en ze betrokken mij ook erg goed in het proces van het maken en produceren ervan. Binnen een aantal maanden hadden we alles geregeld en kon de officiële productie ervan beginnen. Hier mocht ik ook bij zijn en dat was echt speciaal om mee te maken.

HSV TMP

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten die HSV TMP voor u en uw product kan betekenen? Bekijk dan eens de website van hen via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over het aanbod dat zij bieden en meer.