Pure Zaken
Image default
Management

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie op de Veluwe?

Vergaderlocatie Veluwe 

In het hart van de Veluwe trouwen, vergaderen of een cursus organiseren? Dan heeft u een unieke locatie te pakken. Het kasteel “vanenburg” ligt in een indrukwekkende omgeving om te trouwen in Putten. De natuur biedt rust en ontspanning. Het kasteel heeft een hotel, restaurant, koetshuis en verschillende zalen. U kunt hier dan ook diverse evenementen en meetings organiseren. Denk aan een workshop, zakelijk congres, cursus, bruiloft of jubileum. Het landgoed is een blikvanger in de regio en brengt u een stukje terug in de tijd. 

Over kasteel Vanenburg 

Het kasteel stamt uit de 17e eeuw. Er kleeft veel rijke geschiedenis aan het landgoed. Daarom is het een historische bezienswaardigheid en toeristische trekpleister. Er hebben zelfs adellijke families in het kasteel gewoond. Vroeger waren en regelmatig diplomatieke en politieke bijeenkomsten in het kasteel. Nu is het een hotel, vergaderlocatie en feestlocatie. Het is een typisch klassiek sprookjeskasteel met imposante torentjes. Alle kamers hebben antieke meubelen en stralen een royale sfeer uit. Er hangen ook veel oude en prominente schilderijen. Bovendien staan er prachtige antieke beeldwerken. Al deze kunstobjecten, weerspiegelen de rijke geschiedenis van het kasteel. 

Vergaderlocaties voor verschillende activiteiten 

Nu is het kasteel een prachtige locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Vergaderlocatie Veluwe heeft mooie ruime zalen. Er is plaats voor relatief grote groepen. U kunt bovendien van moderne technologieën en apparatuur gebruik maken, tijdens een evenement. De locatie leent zich uitstekend voor conferenties, seminars, workshops, meetings en cursussen. U kunt ook een bruiloft, huwelijksfeest, gala of diner in het kasteel organiseren. 

Inspirerende vergaderlocatie 

De locatie inspireert, door de prachtige uitstraling en relaxte sfeer. Hierdoor worden vergaderingen extra interessant en minder vermoeiend. De prachtige bossen, weilanden en tuinen, zijn al een plek om tot rust te komen. U kunt zich daardoor beter op de meeting concentreren. In het restaurant kunt u culinaire gerechten bestellen. Daardoor kunt u een zakelijke bijeenkomst prima met een etentje combineren. 

Mogelijkheden voor een vergadering op het landgoed 

Vergaderlocatie Veluwe biedt verschillende zalen aan. Elke zaal heeft een bijzondere uitstraling. Er zijn in totaal twaalf verschillende zalen te huur. Groot auditorium In het groot auditorium kunnen grote bijeenkomsten, van meer dan 300 gasten, gehouden worden. Denk aan beurzen, symposia, congressen en presentaties. Het is een volledig gerestaureerde boerderij met diverse zalen, een grand café, tuinterras en de tuinzaal. Deze enorme zaal leent zich daarnaast perfect voor bruidsfeesten, gala’s en andere evenementen. Er zijn ook verschillende technologische faciliteiten aanwezig, zoals hd-schermen, beamers en krachtige microfoons. Oranjerie Deze zaal kan maximaal 140 gasten kwijt. Het is een sfeervolle ruimte met perfecte akoestiek. Het interieur omvat een prachtig plafond, met klassieke schilderingen. Ook is er een pijporgel en concertvleugel aanwezig. U kunt dus echt de sfeer van vroeger proeven. Er zijn verschillende zitopstellingen mogelijk, afhankelijk van het aantal gasten. Overige zalen Daarnaast kunt u nog vele andere zalen reserveren. Voor elke groepssamenstelling is er wel een geschikte zaal te boeken. Denk aan de spiegelzaal, ridderzaal, staetenzaal en de Van Pallandtzaal. Elke zaal heeft een uniek, luxe en chic interieur. 

Alles wordt voor u geregeld 

U krijgt een volledig verzorgde bijeenkomst. Dit komt doordat u uit een van de vijf verschillende vergaderarrangementen kunt kiezen. Deze lopen uiteen van vier-uursarragementen tot wel 32-uursarregementen. Doordat alle praktische zaken tijdens de bijeenkomst voor u geregeld worden, kunt u zichzelf compleet op de vergadering concentreren, waardoor u geen tijd verliest. Wilt u een vergaderarrangement boeken? Neem contact op via de website of stuur een e-mail.

https://www.kasteeldevanenburg.nl/