Pure Zaken
Image default
Uitgeverijen en drukkerijen

Ga voor gemak met blanco etiketten

Wil je jouw producten voorzien van blanco etiketten? Dan is het goed om te weten wat je allemaal kunt realiseren. De etiketten zorgen namelijk voor veel gemak, terwijl je ze ook nog aan kunt passen aan het doeleinde. Het is een etiket zonder enige vorm van bedrukking, waardoor je er zelf op kunt schrijven of kunt verwerken in de printer. Zo worden ze vaak ingezet voor het maken van barcodes, verzendetiketten en adreslabels in een groot aantal sectoren. Maar weet je eigenlijk wat je er allemaal van kunt verwachten? Het is belangrijk dat je dit allemaal voor jezelf op een rij gaat zetten.

Blanco etiketten in meerdere kleuren en mogelijkheden 

Blanco etiketten kunnen in een groot aantal kleuren komen. Je hoeft daarom nooit voor een witte variant te kijken. Zo kun je ook naar fluorkleuren kijken, die wellicht beter bij jouw doeleinde passen. Zo kun je de consument ook gaan voorzien van een uniek etiket, die bij jouw concurrenten niet te vinden zijn. Je krijgt ze dan op een grote rol geleverd, maar je kunt ook kiezen voor A4-vellen of op voorhand geknipte etiketten. Dit zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt en ieder product, iedere verpakking of ander oppervlak van een etiket met de juiste gegevens kunt voorzien.

Profiteer van voordelen

Als je de blanco etiketten aan wilt schaffen is het goed om te bekijken hoeveel je er aanschaft. Dit is afhankelijk van het doeleinde waarvoor je ze gaat gebruiken. Je kunt voor een grote voorraad gaan, maar ook voor een kleinere hoeveelheid. Zo zorg je ervoor dat je nooit meer zonder komt te zitten. Je profiteert vanaf dat moment alleen nog van de voordelen, zoals het gemak van bijvoorbeeld de plaklaag op de achterkant. Je hoeft er alleen nog maar op te schrijven wat je erop wilt hebben om informatie te kunnen verschaffen aan de ontvanger.

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten