Pure Zaken
Image default
Voedsel en aanverwante producten

Detox kuur van Juice Heroes

Detox kuur van Juice Heroes

 

Wil je graag gezonder gaan leven? Probeer de detox kuur van Juice Heroes. Tijdens de detox kuur ga je één of meerdere dagen sapvasten. Je drinkt dan voornamelijk alleen juices en stop je met eten. De gezondheid voordelen die sapvasten met zich meeneemt zijn groot. De detox kuren bevatten specifieke combinaties juices die zij zijn samengesteld door voedingsdeskundige en diëtisten. 

 

Voordelen van vasten

De voordelen van het sapvasten zijn groot. Tijdens de vast periode kan je lichaam namelijk helemaal herstellen. Daarnaast blijft je lichaam wel de benodigde voedingsstoffen krijgen. De positieve effecten van sapvasten kunnen zijn dat je immuunsysteem wordt geboost, de kans op ziektes wordt verminderd, verbeterd de darmflora, helpt bij de cel vernieuwing, helpt met gezond afvallen en verminderd insulineresistentie. Daarnaast helpt het natuurlijk ook met het veranderen van ongezonde gewoontes. 

 

Juices

Als je gaat sapvasten ruil je je eten in voor juices, maar wat zijn die juices precies? Juices bevatten het sap van grote hoeveelheden fruit en groente uitgeperst in een flesje. Deze sappen bevatten de voedingsstoffen die van nature in de groenten en fruiten aanwezig zijn.

Hierdoor leveren de juices een grote bijdrage aan je gezondheid. Zo vergroot het je weerstand, gaat het ziektes tegen, krijg je energie en vult het vitamines, mineralen en antioxidanten aan. 

 

Hoe werkt het?

Wil je graag een detox kuur gaan proberen? Bestel dan online je detox kuur pakket. Je kan kiezen voor verschillende pakketten. Zo hebben we een detox kuur paket van 1 dag, 3 en 5 dagen. Je kan ook een abonnement nemen en dan krijg je elke maand jouw pakket thuisbezorgd. Als je een pakket hebt besteld gaan wij aan de slag. Wij persen de groente en fruit tot een heerlijk sap en vriezen deze dan in. Daarna sturen we het pakket op en wordt het bij jou thuisbezorgd. Maandag- donderdag voor 14:00 besteld, volgende dag in huis. Als de sappen zijn bezorgd kan je de ingevroren flesjes de avond van tevoren in de koelkast leggen. Die volgende dag kan je dan gaan genieten van je juice. 

 

Is deze detox kuur echt iets voor jou, of wil je het een keer uitproberen? Ga naar de website van Juice Heroes en kies jouw pakket.