Pure Zaken
Image default
Werkgelegenheid

Op zoek naar een mooie gemeentebaan? Die vind je bij Joinuz

Hoewel je werkt om te leven en niet andersom, ben je een groot deel van je leven aan het werk. Daarom is het natuurlijk wel zo fijn als je een functie uitoefent die perfect bij je past. Het vinden van een baan die je op het lijf is geschreven, is exact wat het award winning detacheringsbureau Joinuz doet. Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? De recruiters van Joinuz doen er alles aan om de beste banen te vinden voor gemotiveerde en ambitieuze professionals. Bij de detacheerder vind je bijvoorbeeld prachtige gemeente banen, in zowel ondersteunende, beleidsmatige, uitvoerende als adviserende rollen en op elk niveau. 

Biedt jeugdigen perspectief als jeugdconsulent bij de gemeente

De jeugd heeft de toekomst en dus moet je daar goed voor zorgen. Wil jij jeugdigen perspectief bieden als jeugdconsulent bij de gemeente? In deze functie heb je een belangrijke rol binnen de preventieve hulpverlening en jij hebt hierbij de regie in handen. Samen met het netwerk, de jeugdigen en hun ouders/verzorgers, zoek je naar oplossingen waarmee de zelfredzaamheid wordt vergroot. Je voert gesprekken met gezinnen die hulpvragen hebben en weet vanuit kennis en ervaring een juiste (her)indicatie te stellen. In complexe gezinssituaties breng jij de zorgbehoefte in kaart en maak je samen met het gezin een passend ondersteuningsplan. Als jeugdconsulent weet jij het gezin hierin te motiveren. Je onderzoekt de mogelijkheden voor de juiste ondersteuning voor de kinderen en het gezin. Daarnaast regisseer je de jeugdzorg die wordt ingezet. Je bepaalt in overleg of er tussentijds aanpassingen nodig zijn en uiteindelijk evalueer je de bereikte resultaten. 

Je medemens helpen als Wmo-consulent 

Wil jij je op een andere manier nuttig maken voor de gemeenschap? Dan vind je bij Joinuz ook andere mooie gemeentebanen bij allerlei opdrachtgevers: kleine, grote en van allerlei signatuur, variërend van overheidsvacatures en vacatures bij (welzijns)stichtingen tot vacatures bij maatschappelijke organisaties. Het gaat om functies in alle geledingen, zoals die van Wmo-consulent bij de gemeente. Door te solliciteren op een vacature van Wmo-consulent is geen dag hetzelfde. Je hebt namelijk voortdurend te maken met nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Je ontmoet veel nieuwe mensen en komt terecht in verschillende situaties. Dat maakt deze baan bij de overheid ook zo leuk. Je richt je op advies, selectie en indicatie omtrent Wmo-aanvragen. Aanvragen over begeleiding, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, complexe woningaanpassingen en vervoer, behoren tot je dagelijkse materie. 

Net als het opstellen van beschikkingen en het overleg met leveranciers en zorgaanbieders. Verder draai jij je hand niet om voor het zelfstandig afhandelen van meldingen en aanvragen en het verrichten van administratie in gemeentelijke systemen.