Pure Zaken
Image default
Grote bedrijven

Outsourcing van Cybersecurity en IT Diensten

Ultimum is een IT-dienstverlener gevestigd in Almere en levert diensten op het gebied van cybersecurity, managed services en IT-beheer. We werken onder andere samen met overheidsinstanties en zorginstellingen en verzorgen IT-diensten van het hoogste niveau. Ons bedrijf streeft naar een verbonden, betrouwbare en veilige samenleving. 

Bekijk ook: IT en Cybersecurity diensten

Met klanten als ING, KPN, eBay en Shell is Ultimum uitgegroeid tot een vast en betrokken partner van een groot aantal organisaties. Als full-service dienstverlener bieden wij een verscheidenheid aan IT-services, zoals helpdesk, incidentrespons, beheerde services, systeembeheer, werkplekbeheer en nog veel meer. Onze professionals staan 24/7 klaar voor proactieve monitoring, storingen en veiligheidsincidenten.

Klaar voor elke situatie

Door de centrale organisatie brengen wij diverse disciplines bij elkaar, waardoor onze medewerkers snel en gemakkelijk over de linies kunnen schakelen. Zo zijn problemen snel verholpen en gaat er direct een specialist aan de slag, zodat diensten en processen onbelemmerd doordraaien.

Als partner maken wij graag het verschil voor onze klanten. Daarom denken we mee over vraagstukken en uitdagingen en stellen onszelf flexibel op. Onze ervaring gecombineerd met de oplossingsgerichte denkwijze draagt bij aan een passende oplossing voor elke situatie.

Lees ook: Cybersecurity awareness

Intake, roadmap en nieuwste tech

Na het in kaart brengen van de behoefte en het bespreken van de doelen volgt een roadmap. Als aanbieder van hoogwaardige dienstverlening zijn wij bekend met de nieuwste technologie en vinden binnen een kort tijdsbestek een geschikte oplossing.

Door gebruik van de nieuwste technologie zorg je dat de nieuwe situatie voldoet aan zowel de huidige als toekomstige behoefte van de organisatie. Ook aan de slag met vernieuwing of het op orde brengen van de infrastructuur? Neem dan contact op met Ultimum.

https://ultimum.nl