Pure Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

 

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je graag gezonde catering hebben? Dan is de smoothiebar van Shakes on Wheels misschien wel het ideale idee voor jou! Met een smoothiebar kan jij je gasten en/of collega’s trakteren op een heerlijke verfrissende smoothie én je hoeft zelf bijna niets te doen. Wij regelen zelf alles, we willen van jou alleen weten waar de bar moet komen te staan. 

 

Een smoothiebar is de gezonde eyecatcher op jouw evenement. Het is origineel en trekt zeker de aandacht. Onze gastvrije bartenders maken de smoothies live op jouw evenement waardoor er een leuke sfeer ontstaat. Ook kleden zij de bar mooi en gezond aan. Daarnaast zijn de smoothies die worden geserveerd ook heel lekker. Welke smoothies er geserveerd worden kan je helemaal zelf bepalen. Wij hebben een uitgebreid smoothiemenu waar jij je 3 favorieten smoothies uit kan kiezen. Wij maken deze 3 favorieten dan op jouw evenement. Wij kunnen grote aantallen tegelijkertijd maken dus veel smoothies in een korte tijd is voor ons geen probleem. 

 

Als je een smoothiebar wil huren kijken we samen naar de opties en bespreken we alles. Van het menu tot aan de soort smoothiebar, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Op de dag van het evenement zijn wij ongeveer een uur van tevoren aanwezig. Wij zetten dan alles klaar om aan de slag te kunnen gaan. Zodra het evenement van start gaat staan onze bartenders dan klaar om je gasten van heerlijke smoothies te voorzien. Binnen de afgesproken tijd maken wij dan smoothies. Als het evenement voor de gasten is afgelopen gaan onze bartenders opruimen. Meestal staan we dan binnen een half uur weer buiten. Na afloop houden we natuurlijk nog even contact om te checken of alles naar wens was. 

 

Wil je graag een smoothiebar wat helemaal bij jouw bedrijf past? Wij bieden ook marketingmogelijkheden aan. Zo kan de branding van jouw bedrijfslogo op de bar, smoothiebekers of kleding komen. 

 

Is een smoothiebar echt iets voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.