Pure Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw woning strak renoveren met Stukadoor de Vries

Een van de beste stukadoors

Voor goed stucwerk boekt u Stukadoor de Vries nabij Zoetermeer. Hier in de buurt zitten stukadoor Zwijndrecht en stukadoor Berkel en Rodenrijs. Deze stukadoors hebben voor iedere klus scherpe tarieven. Met 25 jaar ervaring heeft de stukadoor heel wat muren glad gemaakt met cement, spuitwerk en pleisterwerk. Tevens garandeert het VCA certificaat dat stucwerkers veilig en zorgvuldig te werk gaan. U houdt tevens 3 – 5 jaar garantie op uw afgewerkte muren. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en tevens zijn stukadoor Zwijndrecht en Berkel en Rodenrijs aangesloten bij de NOA.

Diensten van stukadoor de Vries

Stucwerk Met stucwerk wordt een laag mortel of pleisterwerk over een muur heen gebracht om deze te egaliseren. Dit kan over beton, steen, hout en oud pleisterwerk worden gedaan. Stukadoor Zwijndrecht geeft u graag wat passend advies voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Stucwerk is zowel voor binnen als buiten toepasbaar. Ideaal als een verouderd pand gerenoveerd moet worden of als een woning weer in originele staat moet worden gebracht. Sierpleister en ornamenten Stukadoor Berkel en Rodenrijs is naast egaliseren ook ervaren in sierpleister. Denk aan het aanbrengen van nissen, balken en schouwen waar bijvoorbeeld een haard of TV in kan worden geplaatst. Sierpleister vormt een eenheid met het interieur. Ornamenten en lijsten zijn ook mogelijk. Strakke ornamenten op zuilen voor een klassiek uiterlijk of een versiert plafond met een klassieke touch, zoals een lijst tussen plafond en muur. Spuitwerk De roller en verfkwast zijn verleden tijd met airless spuiten. Latex of lak gaat in een speciale spuitmachine. Stukadoor de Vries spuit het middel zonder vlekken en morsen over de wanden heen. Het resultaat is een egaal gesauste muur. Dit resultaat bereikt u echter nooit met een verfroller.

Uw woning opknappen?

Huur stukadoor de Vries in en vraag een gratis offerte aan. De vakman zal snel bij u langs komen om uw wensen te bespreken.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/