Pure Zaken
Image default
Transport en logistiek

Hoe kan je goedkoper een Schiphol taxi boeken ?

Hoe kan je goedkoper een Schiphol taxi boeken ?

Als je van plan bent om binnenkort te reizen van of naar Amsterdam Schiphol Airport, kan het boeken van een taxi een handige en comfortabele manier zijn om van en naar de luchthaven te komen. Echter, het boeken van een Schiphol taxi kan soms duur zijn, vooral als je het op het laatste moment doet of als je niet weet hoe je de beste deals kunt vinden. In dit artikel geef ik je enkele tips over hoe je goedkoper een Schiphol taxi kunt boeken.

 1. Vergelijk verschillende taxibedrijven

Er zijn veel verschillende taxibedrijven die Schiphol-taxidiensten aanbieden. Door de tarieven en beoordelingen van verschillende bedrijven te vergelijken, kun je de beste optie vinden die past bij jouw budget en voorkeuren. Er zijn ook websites die je hierbij kunnen helpen, zoals TaxiTender en Taxi2Airport, waar je de tarieven van verschillende taxibedrijven kunt vergelijken en direct online kunt boeken.

 1. Boek vooruit

Als je van plan bent om een taxi te boeken, doe dit dan ruim van tevoren. Veel taxibedrijven bieden namelijk korting aan voor klanten die vooruit boeken. Door het van tevoren boeken van een taxi, kun je dus flink wat geld besparen.

 1. Deel de taxi met andere reizigers

Een andere manier om geld te besparen op Schiphol taxi’s is om een gedeelde taxi te boeken. Hierbij deel je de taxi met andere reizigers die dezelfde route hebben als jij. Hoewel dit misschien minder comfortabel kan zijn, kan het wel aanzienlijk goedkoper zijn dan het boeken van een privé-taxi.

 1. Maak gebruik van kortingscodes

Sommige taxibedrijven bieden kortingscodes aan waarmee je korting kunt krijgen op je Schiphol taxi. Je kunt deze codes vinden op de website van het taxibedrijf zelf, of via couponcodesites zoals Groupon en Kortingscode.nl.

 1. Kies voor een lokale taxibedrijf

Lokale taxibedrijven zijn vaak goedkoper dan nationale taxibedrijven. Dit komt omdat ze minder overheadkosten hebben en beter bekend zijn met de lokale omgeving. Als je dus in Amsterdam bent en een taxi nodig hebt, kun je het beste kiezen voor een lokaal taxibedrijf.

 1. Boek een retourrit

Veel taxibedrijven bieden korting aan op retourritten. Als je van plan bent om ook weer terug te reizen vanaf Schiphol, kun je overwegen om meteen een retourrit te boeken. Dit kan je flink wat geld besparen.

In conclusie, er zijn veel manieren om geld te besparen op Schiphol taxi’s. Door verschillende taxibedrijven te vergelijken, vooruit te boeken, te kiezen voor een gedeelde taxi, kortingscodes te gebruiken, te kiezen voor een lokaal taxibedrijf en een retourrit te boeken, kun je flink wat geld besparen en toch comfortabel en veilig reizen.

Adres voor een Schiphol taxi

 • Website: Goedkoopnaarschiphol.nl 
 • Schiphol taxi, Goedkoop naar Schiphol
 • Adres: Nicolaas Beetsstraat 142 2hg 1054 XV Amsterdam.
 • Telefoon: 020-2600810
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf